Hvordan du kan hjelpe miljøet

Det å hjelpe miljøet blir stadig viktigere for flere og flere. Det er jo ingen hemmelighet at det er mye vi må gjøre for at utslippene skal gå ned, og vi kan alle bidra. Så, hva kan du bidra med? I denne artikkelen skal du få svar på nettopp dette spørsmålet.

Fiks ting du allerede har

Når for eksempel telefonen din blir ødelagt, kan det være veldig fristende å bare gå ut og kjøpe en ny. Heldigvis er det enkelt å fikse de fleste telefoner der ute, og vi anbefaler at du tar en titt på https://www.teknikkdeler.no/ for å se om du kan finne tilbehør til din telefon slik at den kan fikses. Det du også kan gjøre er å finne deler som gjør at du beskytter telefonen din litt ekstra, som for eksempel et skikkelig fint deksel eller noe annet som demper støtene telefonen din kan bli utsatt for.

Det å fikse ting man allerede har er også absolutt noe vi bør bli flinkere på. Selv om det er så utrolig mye enklere å bare kjøpe noe nytt, er det ikke særlig hjelpsomt for miljøet.

Slett e-posten din!

Dette er et tips som faktisk er ganske enkelt, nemlig å slette e-posten din. Du får vel mye søppelpost og annet inn i din innboks som du ikke lenger har behov for. Det er sjokkerende å se tallene over hvor mye strøm e-post faktisk krever. Visste du at bitcoin faktisk bruker mer strøm enn hele Norge til sammen? Det er ganske vilt å tenke på. Vi i Norge er også flinke til å bruke for mye strøm. Det er flere IT-selskaper som anbefaler at vi alle sletter 5 e-poster om dagen for å redde miljøet. Det får du vel til?

Rydd opp etter deg

Noe som også er utrolig viktig er at du rydder opp etter deg når du er ute i offentligheten. Dette gjelder enten du er på en strand eller ute i skogen. Det er få ting som er mer frustrerende og irriterende enn å finne masse skrot når man skal ut og kose seg. Det er du vel enig i? Det å være snill med naturen får deg langt på vei, både i forhold til miljøet og i forhold til at du kan føle deg bra!

Dette er bare noen av tipsene vi har til deg som kan hjelpe å redde miljøet. Tror du at du greier å benytte deg av noen av dem? Det håper vi virkelig at du får til. Kanskje du har noen tips du kan gi oss også, om hvordan vi kan bli flinkere på å redde miljøet og bruke mindre ting?